logo3 gold2


Ivan Fosse er klar for Abildsø IL. Han er 18 år og kommer fra Lyn. Han er en teknisk og hurtig ballspiller, som kan bekle flere posisjoner fremover på banen." Ivan er en fin type, treningsvillig og en som sklir godt inn i gruppa." sier Manager Morten Syversen. Vi ønsker han velkommen til klubben.

Himmet og Bathuan Boyar er tatt opp i A-lags stallen. De er 15 år, men besitter allerede gode ferdigheter og vi håper at vi kan få utvikle de videre. "De ligger ikke noe tilbake fysisk sett iforhold tilde andre i stallen, og siden de bekler forskjellige posisjoner begge to så, er utviklingspotensiale stort hos to talenter fra egen klubb." sier trener Stein Madsen . Himmet er en midtbanespiller og Batuhan er forsvarspiller. Ønsker dem velkommen opp på A-laget.

Rada  Boujedain 19 år, Robin Holtebu 19 år og Fredrik Larsen gjør comebak i Abildsø. " Vi er meget glade for at tidligere spillere vender tilbake og at de er gode spillere er vel også ett pluss. Vi har nå en stamme med spillere som kommer fra egen klubb og som er viktige bidragsytere i forbindelse med Abildsø IL. Det å ha med spillere med lokalforankring er viktig." sier Morten Syversen, vi øsnker dem hjertelig velkommen tilbake til klubben:) 

Samarbeidspartner

Kalender

26.06 18:00 - 20:00 Klubbh
Abildsø G07

Besøk oss på Facebook