logo3 gold2

Knut Hebækk er ansatt som ny A-lags trener for Abildsø IL. Han starter opp 28. oktober, som er da laget starter opp igjen med treninger inn mot en ny sesong.
Knut har UEFA B lisens som trener , og har spilt aktivt fotball fra han var liten til voksen alder, 33 år. En skade satte en stopper for den aktive karrieren. Spilte først for Vestli, før han ble hentet til Kjelsås som 18-19 åring. det spilte han sammen med bla Ove Karlsen, Ole Petter Skonnord og Øivind "Mestern" Olsen. Bortsett fra 2-3 år i Grei, har han spilt 225 kamper for Kjelsås i 1. og 2 div,(nesten opprykk til tippeligaen). Etter endt aktiv fotballkarriere har han trent, Kjelsås jr, medtrener for A-laget til Kjelsås og A-laget til Vestli.
Privat så jobber han på Uteskolen, samboer med to barn på 14 og 18 år.

"Vi er veldig glad for at Knut har kommet til oss, og vi fått inn en meget ressurssterk trener. Han vil nok sette sitt preg på laget og vi tror at dette skal kunne ta oss noen skritt videre. Samtidig vil også Stein, Morten, Vidar og Geir bidra rundt laget. Jyrek fortsetter  også som materialforvalter, slik at vi skal stå godt rustet til en ny sesong," sier Ole Petter Skonnord til abildsoil.no.

Vi ønsker velkommen til klubben.

Samarbeidspartner

Kalender

26.06 18:00 - 20:00 Klubbh
Abildsø G07

Besøk oss på Facebook