Informasjon til lag og medlemmer vedrørende ny utstyrleverandør:

Abildsø IL har fra 1.1.2021 til 31.12.24 valgt å fortsette med Comet Sport som vår forhandler av drakter, treningstøy og utstyr mm. Grunnen til dette er at vi gjennom flere års samarbeid, opplever svært god service og gode priser for våre lag og medlemmer.

Den store forandringen er at vi har byttet ut klesmerke fra UMBRO til ADIDAS. På denne lenken finner dere Abildsø IL sin nye klubbkolleksjon.

Grunnen til at vi har valgt å bytte klesmerke, er etter styres oppfatning at vi med ADIDAS oppnår

  • Bedre priser
  • Velge i et bredere sortiment
  • «Tøffere og bedre kvalitet»

I tillegg har vi valgt å designe vår egen unike drakt og klubbgenser

  NB. Abildsø logo vil påføres

Styret er av den oppfatning at med dette vil vi kunne skape en ekstra klubbidentitet og klubbstolthet som vi tror vil kunne medføre til større synlighet i nærmiljøet.

Bakdelen med et bytte av leverandør, er selvsagt at vi i dag har mye utstyr fra UMBRO, men ingen lag vil bli pålagt å bytte utstyr før behovet pga. slitasje eller størrelse, melder seg.

Styre vil nå legge ned mye arbeid for å forsøke å finne frem til en eller flere draktsponsorer, for å se om det er mulighet for å bytte draktsettene til alle lagene samlet. Har noen innspill i så måte, ber vi om at dere tar raskt kontakt med styre.

Klubbkolleksjonen vil hovedsak først være tilgjengelig i løpet av februar 2021 da det er lanseringstidspunktet i Norge.

Styret i Abildsø IL

Oslo, 18.10.20

Priser

Rabatter, ihht oppgitte priser klubbkolleksjonen

40% på klubb bestilling som skjer lagvis og hvor lagene selv tar ansvar bestilling ihht. til de rutiner og retningslinjer som er gjeldende til hver tid.

20% for det enkelte medlem om man bestiller gjennom kiosk

20% i butikk hos Comet Sport, Lillestrøm for medlemmer

15% sko Torshov for medlemmer.

NB. Husk at disse kostnadene kommer i tillegg;

Abildsø Logo                      Kr. 35 (Logo på drakter og dresser dekkes av klubb)

3 bokstaver                       Kr. 45

Abildsø IL på rygg            Kr. 40 (Dekkes av klubb)

Leveringstid

Lagervare 2-7 dager

Spesial ca. 45 dager (minimum antall 4 stk) Gjelder hjemme drakt og klubbgenser i klubbkolleksjonen

Rutiner for bestilling

Klubb / lag bestillinger

  1. Alt som skal bestilles gjennom klubb og administreres av det enkelte lag, kan sende inn bestillingen til morten@comet.no.
  2. Kopi av bestilling blir så sendt fra Comet Sport til styre ved Håkon Lier Madsen for å kontrollere at bestilling er ihht avtalte retningslinjer
  3. Når varene er levert og faktura mottas av klubb, sendes denne til ansvarlig lagleder for bestillingen, slik at denne kan kontrolleres opp mot tilbud / bestilling.
  4. Ved godkjent faktura, legges denne til betaling av klubb, og kostnaden før på det bestillende lag.

Enkelt medlems bestilling

  1. Ved bestilling fra det enkelte medlem, kan dette skje enten gjennom bestilling hos kiosk (gittehb@hotmail.com) eller ved oppmøte når kiosken er åpen. Her vil det også være noe lagerhold. Betaling skjer ved bestilling.
  • Alternativt kan man bestille varene på egen nettside, som vil være tilgjengelig i løpet av november / desember. Betaling skjer ved bestilling.
  • Eller bestille i butikk, hos Comet Sport på Lillestrøm

Retningslinjer for bestilling av klubbkolleksjon

Ved bestilling, må man oppgi hvilket lag det gjelder, påføre størrelse og forholde seg til de retningslinjer dere finner lenger ned her.

Drakter

Drakter kan kun bestilles av lag / klubb. Kostnaden for hjemme drakt skal dekkes av det enkelte lag. Abildsø logo dekkes av klubb sentralt. På venstre bryst skal Abildsø logo settes, mens det vil påføres Comet Sport på høyre bryst. Klubben har rettighet til sponsorer i front og over tall på ryggen, mens egne lagsponsorer kan benyttes under tall på ryggen. Det skal ikke settes navn på drakter.

Alle drakter vil kun være i kort-armet utgave.

Har man behov for bortedrakt, er det de samme retningslinjer for disse.

Treningsdress

Spillere skal ha grønn overdel og svart bukse.

Trenere / lagleder skal ha svart overdel og svart bukse.

På venstre bryst skal Abildsø logo settes, mens det vil påføres Comet Sport på høyre bryst. Det skal settes på Abildsø IL på rygg, og det kan settes på inntil tre initialer for å merke med navn på både overdel og bukse.

Innkjøp og kostnad dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår bedre rabatt (40% mot ellers 20%)

Klubb genser og Klubb polo

Kun påføres logo

Klubbgenser kan kun kjøpes gjennom kiosken.

Innkjøp og kostnad dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår bedre rabatt (40% mot ellers 20%)

Klubbjakker, bag og sekk

Påføre logo og inntil tre initialer Innkjøp og kostnad dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår bedre rabatt (40% mot ellers 20%)

Undertrøye, kortbukse, strømper, lue, hansker og buff

Ingen logo eller merking

Innkjøp og kostnad dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår bedre rabatt (40% mot ellers 20%)

Diverse utstyr

Baller finner dere i klubbkolleksjonen

Øvrig nødvendig utstyr som man normalt vil ha behov for, vil det snarlig bli lagt ut en egen link til gjennom Comet Sport.