Vi skal sammen sørge for at det Stein gjorde for klubben aldri skal bli glemt, og at hans minne og ånd skal hvile over klubben.

Stein gjorde Abildsø, og Abildsø gjorde Stein, både for liten og stor. Det han betydde både for klubben og nærmiljøet, skal være en pekepinn på verdier, holdninger, og relasjoner. Takk Stein for at du var du, og at vi andre rundt deg fikk æren av å bli kjent med deg.

Takk, på vegne av Abildsø IL

Formål
Stein Madsens minnefond vil hvert år dele ut en premie til en eller flere personer i Abildsø IL som har gjort noe ekstra for lag eller klubb. De som bestemmer hvem som får prisen er komiteen. I komiteen sitter fra klubbens styre Hans J Starheim. Følgende sitter også i komiteen: Morten Syvertsen og Einar Rydal.

Bakgrunn
Det ble donert en del penger til Abildsø IL i og etter Stein Madsens begravelse. Disse pengene utgjør grunnlaget for Stein Madsens minnefond.
Abildsø IL har gitt Morten Syvertsen, Hans J Starheim og Einar Rydal ansvar for å styre fondet.

Nekrolog Stein Madsen
Jonas Jørstad skrev en nekrolog for Stein Madsen, publisert i Aftenposten 12. juli 2016. Nekrologen kan du lese her

Historie
På denne siden vil det også legges ut dokumenter/bilder/utklipp om Stein sin tid i Abildsø IL. Odd Madsen tok alltid utklipp fra aviser når det sto noe om Abildsø IL eller noen av lagene/spillerne. Utklippene skal digitaliseres og legges ut på denne siden etter hvert.

Abildsø IL vil takke for bidraget som kom inn i forbindelse med Stein`s bisettelse

Vinnere av Stein Madsens minnepris er:

2017: Fredrik Ødegaard.

Fredrik er oppvokst på Abildsø og har spilt fotball i Abildsø IL når han var liten gutt. Fredrik har i mange år jobbet med og rundt dommerne i klubben. Han er alltid blid å glad og hjelpsom. Han har vært utrolig flink til å samle dommerne i klubben, holdt kurs og passet på at de har blitt tatt godt vare på i klubbens regi. Dette har Fredrik gjort i veldig mange år. Fredrik fikk prisen som en overraskelse i Vallhall da Abildsø jentene spilte finale i OBOS-cup. Takk Fredrik for det du har gjort og fortsatt gjør i klubben vår.

2018: David Arnold Fossan.

David Fossan mottar pris

David er også Abildsøgutt og har spilt på aldersbestemte lag i Abildsø IL. David har vært engasjert i klubben i mange år. Tross sin lave alder har han bidratt med å være trener på forskjellige nivåer i klubben. Han har også sittet i Sportslig utvalg i mange år. Prisen delte vi ut da Vålerenga var på besøk hos oss med EngaLand. Prisutdeler var selveste Erik Foss. Som har spilt sine barneår i klubben vår og kjente Stein Madsen godt. De hadde også en del kamper sammen i Vålerenga.Takk David for alt du har gjort og fortsatt gjør for klubben vår..

2019: Hans J Starheim

Årets pris tildeles en person som gjennom mange år har gjort en fantastisk innsats for klubben. Han har hatt alle sine barn i klubben og han har sittet i klubbens styre i mange år. Han har også lang fartstid i NorwayCup komiteen. Tusen takk Hans Jacob for den innsatsen du har gjort og gjør for alle i Abildsø IL.